Консултации

Във връзка с повишения интерес към дървените къщи, както и голямото объркване с което се сблъскват много хора желаещи да си построят дървена къща реших да обявя официално нашите консултантски услуги, които и досега бяха налични, но само за най-усърдно четящите блога.

Целта на тези консултации е да ви помогне:

 • да се ориентирате в материята на дървените къщи
 • да положи необходимата основа, която ще ви помогне да защитите своя интерес при строителство на дървена къща
 • да ви помогне в избора на строителна система
 • да ви научи как сами да изчислите разходите за материалите необходими за построяване на дървена къща,
 • да разберете как да оптимизирате бюджета си за да можете да строите дори и с ограничен бюджет
 • да се ориентирате в избора на правилните материали
 • да ви предпази от некоректните практики на строителните фирми
 • да имате до себе си някой, който ще ви подкрепя с информация и насоки по време на целия строителен процес

Консултациите, които предлагаме се разделят на 4 вида. По долу ще опиша накратко всеки от тези четири вида консултантски услуги.

 1. Безплатна консултация по телефона. Само в следобедни часове. Това е услуга предназначена за хора, които имат каквито и да е въпроси свързани с дървените къщи. Позвънете на 0887 815140 и в рамките на до 1 час ще ви отговоря на всички въпроси, които ви вълнуват. Тази консултация е не само напълно безплатна, но и напълно необвързваща и неангажираща с нищо. Тя е моя доброволен принос в подкрепата на измъчените ни съграждани, които поемат по нелекия път на строителството на собствен дом.
 2. Индивидуална консултация на место. Тази консултация се извършва в нашата база в с. Стоките, община Севлиево и е в рамките на един работен ден. Продължителността на консултацията е докато имате въпроси и неща за изясняване и може да продължи толкова колкото чувствате че ви е необходимо. Може да трае 2-8 часа според вашето предпочитание. По време на тази консултация ще бъде положена основа на разбиране за дървените къщи като се преминава през всички ключови етапи и елементи на строителството, започвайки от основата и стигайки до покрива. Целта на консултацията е да ви ориентира в избора на строителна система, материали и оптимизация на бюджета, което от своя страна ще ви помогне в избора на фирма изпълнител или ще ви ориентира как сами да си направите своята къща. Тази услуга включва моето оставане на ваше разположение за въпроси по телефона по време на строителния процес.
 3. Изработка на техническа спецификация на стенните системи на къщата съобразено с вашите нужди и бюджет. Тази услуга е предназначена да ви даде ясни параметри и задание по които да работят вашия архитект и конструктор, а след това и строителната фирма ако ще ползвате услугите на такава. Една от най големите трудности в България е намирането на добър конструктор на дървени къщи, които да работи по правилния начин, а не по начини, които ще доведат до преразход на материал и влошена изолация на къщата. Ето защо конструктора трябва да работи по задание базирано на наличните в България строителни материали и конструктивен дървен материал. Тази услуга включва изработката на това задание както към конструктора така и към изпълнителя.
 4. Спецификация и надзор на строителните работи. Тази услуга включва всичко от предните точки по-горе плюс надзор на вашия обект при който в рамките на 7 посещения на ключови етапи от строежа ние следим дали се спазва технологията и всичко се изпълнява според зададените технически детайли в договора. След всеки технически оглед се прави протокол с намерените несъответствия и проблеми и се дава техническа препоръка за начина на отстраняването им.

Първия вид консултация е безплатен, а за запитване за актуалните цени на другите видове консултация можете да използвате формата по-долу:

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: