Красива къщичка за градината

Ако и да сме зима, пролетта наближава с бързи темпове и е добре да се подготвим да прекарваме повече време на двора. Вместо да се застояваме пред компютрите, за нас е много по-полезно да си намираме работа в двора, където да отглеждаме зеленчуци или да поддържаме градината. Прекараните часове навън ще окажат огромно въздействие не само върху нашето здраве, но и върху самочувствието ни. Нищо не смъква напрежението от нас така, както да се грижим за зеленината на двора.

Мнозина от вас обаче мислят за работата на двора като за тежка и досадна земеделска работа. Не можете да си представите обаче колко много може да се повлияе на това ни отношение, ако имаме малка и красива градинска къщичка, в която да държим семена, инструменти, саксии и приспособления за грижа за градината. Вътрешно всеки от нас мечтае за малко спретнато лично пространство, където да можем да творим и да се радваме на резултатите от труда ни.

Ако градинската ви къщичка обаче прилича на нещо такова…

… то трудно бихте се мотивирали да прекарвате повече време там. Красотата, подредеността и личното пространство носят удовлетворение и мотивация за работа и живот. Затова не се задоволявайте със сивото и грозното и със стереотипите на соц. визията. Красивите решения ще ви помогнат да водите доста по-здравословен и пълноценен живот.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: