Къщичка-библиотека за детската стая

Попаднах на интересна и приятна идея за малки детски библиотечки, която бих искала да споделя с вас. Тези библиотеки са във формата на къщичка с няколко „етажа“ и с разделения, които имитират стаи. За разлика от някой най-обикновен шкаф с рафтове, или n на брой кутии и кошове за играчки, подобна къщичка неминуемо ще предизвика въображението и желанието на детето да подрежда свои любими играчки, книжки и други вещи в нея.

Всички знаем, че наистина не е лесно едно малко дете да бъде приучено да държи вещите си в ред. А такава къщичка-библиотека е оригинален и увлекателен начин, то да бъде предизвикано да вложи креативност, в начина по който подрежда нещата си.

Съобразени с дизайна на останалите мебели, къщичките библиотеки могат да бъдат интересен декоративен елемент от интериора на детската стая. С повече въображение и креативност могат да се създадат и по-сложни интериорни решения, като например към детското легло да се направи библиотека във формата на къщичка. Подобни решения ще направят стаята оригинална и интересна, и най-вече още по-любимо място на детето.

Не пропускайте да видите и нашата интериорна детска къщичка made in Bulgaria.

Реклама

2 коментара

  1. Posted by Цвети on септември 18, 2014 at 14:57

    Здравейте,интересува ме каква е цената на една такава библиотека къщичка?И дали може да се направи поръчка при вас за нея?Поздрави

    Отговор

    • Не знаем каква е цената, защото този продукт не е наличен в България. Но бихте могли да си разпечатате снимките и да занесете на някой дърводелец и той ще ви даде цена за колко може да ви го направи.

      Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: