Вграден работен кът в малката къща

Когато живеем в малка къща и нямаме възможност да отделим специална стая за домашен офис, се налага да обособим свой работен кът в някоя от наличните стаи. Ако просто сложим бюро и шкафове в някой ъгъл, ще заемем не малка част от свободната площ в стаята. Затова вграждането на бюро в една от стените е много добро решение, за да се спести място. Над бюрото и встрани от него могат да се вградят в стената шкафове или малка библиотека.

Всички подобни възможности за вграждане на мебели трябва да бъдат предвидени още, докато къщата е в процес на строеж, и да бъдат заложени в архитектурния план. Една дървена къща поради спецификата и структурата на своите стени предлага богати възможности за това. При добро планиране могат да бъдат обособени много пространства за вградени мебели, особено за шкафове, библиотеки и гардероби.

Домашният работен кът е добре да бъде направен в близост до прозорец, за да има пряк достъп на дневна светлина. Дизайнът на работния кът трябва да бъде в хармония с интериорния дизайн на стаята, в която се намира.

Вградените интериорни елементи позволяват всяко пространство да бъде напълно функционално и оползотворено. Във всяка стая в къщата могат да се направят вградени шкафове и мебели, а подпокривното пространство и пространството под и над стълбите предоставя наистина големи възможности за това.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: