Приказни детски къщички

В представите ни от приказките, повечето къщички на героите, живеещи в гората са малки, схлупени  и разкривени. Има нещо привлекателно, нещо, което разпалва въображението на едно дете, когато види детска къщичка, която е нестандартна и разкривена. Може би именно поради това идеята на един графичен дизайнер на име Глен Холидей от щата Мейн, САЩ да направи такава разкривена къщичка за децата си, се е превърнала от личен проект в проспериращ бизнес.

Разкривена детска къщичка

Уникалното при тези къщички е, че няма нито една стена с прави ъгли, също така се доставят в модулен вид, който всеки може да си сглоби вкъщи. Сглобяването става в рамките на около 30 -40 минути. Стъпвайки върху базовия модел, Глен разработил много тематични и персонализирани варианти.

Детски къщички

Именно персонализацията е тази, която помага едно дете или възрастен да усвои пространството като свое лично и времето прекарано на това място да бъде много по-желателно и приятно.  Цената на една такава къщичка в САЩ варира от $1250 до $5000 в зависимост от опциите. Удивителното е, че материалите за построяване на една такава къщичка в БГ са по-скъпи отколкото в САЩ и въпреки това по мои изчисления е възможно да се предлага на по-ниски от американските цени. Явно те си калкулират висока печалба.  При всички случаи една такава къщичка ще бъде огромна радост за българските деца.

Крива детска къщичка

Детските центрове пък могат да си поръчат цял малък град от къщички и по този начин да създадат уникална среда за игра на децата, много по-естествена, красива и привлекателна от пластмасовите китайски решения, които имат да предложат в момента.

Детски къщички

Къщичките могат да бъдат направени както за външна, така и за вътрешна употреба.

Къщички за детски центрове

В момента ние имаме пълен капацитет, оборудване и хора да създадем подобни къщички. Ако някой се интересува от подобна къщичка, може да се свърже с нас чрез блога или facebook.

Не пропускайте да видите и нашата интериорна детска къщичка made in Bulgaria.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by ВИРГИНИЯ ИВАНОВА on септември 17, 2015 at 15:46

    Искам да закупя детска дървена къщичка, моля да се свържем по телефона за уточняване на цена. Предварително благодаря! Телефон за контакти 0887363800
    Виргиния ИВАНОВА !

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: