Декоративни елементи в детската стая

Дизайнът на завивките и декоративните възглавнички за детското легло могат да допринесат много за това детската стая да бъде любимо място на детето, а също и да се развива неговото въображение. Интересни и оригинални неща могат да се получат, когато се избере дадена тема и завивките бъдат декорирани с различни елементи и апликации, свързани с нея.

Подборът на цветовете, десените и апликациите е направен много умело и със стил, и въпреки че има изобилие от детайли, те са в хармония и не се е получило нещо претрупано. Можем да си представим с какъв интерес детето ще разглежда всички тези картинки на дървета и птички по завивката и възглавничките си. Самото дете също може да бъде насърчено да участва в процеса на измисляне на различните детайли.

Оригинална и интересна е идеята да се направят от плат някакви животни или птички, както в случая тези малки бухалчета. Знаем колко много децата обичат своите плюшени играчки животни, и ето, че с малко повече въображение могат да се направят животни от плат в същия стил, какъвто е дизайнът на завивките, завесите или на други текстилни елементи в стаята им. Във формата на животни могат да се направят от плат и различни детски аксесоари, като например тези чантички.

Реклама

One response to this post.

  1. искам такива завивки и аз 😦

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: