Ретро декорация за градината

За декорирането на нашата градина не винаги е задължително да купуваме чисто нови декоративни елементи. С малко повече въображение бихме могли успешно да включим в действие наши стари градинарски инструменти и други излезнали от употреба предмети, които просто стоят в някой шкаф. Ето колко приятна градинска декорация с ретро привкус се е получила, когато сред зеленината и цветята на двора са поставени тези остарели градинарски инструменти върху една също толкова стара поставка за чадъри.

Преди да изхвърлим някои наши инструменти, които отдавна сме заменили с нови, е добре да помислим дали не можем да използваме с декоративна цел техния автентичен и състарен вид. Друга много свежа идея за някои по-дълги градинарски инструменти е те да се използват като подпора или като колове за увивни и пълзящи цветя, храсти и зеленчукови растения.

Старите пейки и столове също могат да станат декоративен елемент в градината. Ето как тази пейка вече не се използва по предназначение, а е получила нова интересна и оригинална употреба като поставка за саксии с красиви цветя.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: