Интериорни решения за детската баня

Престоят на децата в банята може да стане много по-приятен и по-безопасен за тях чрез някои интериорни решения, от които можете да се възползвате, дори и ако нямате възможност да им направите отделна баня. Височината на този малък шкаф за детски принадлежности за баня позволява на детето спокойно да има достъп до неговото съдържание, без да се опитва да се катери и да се излага на опасност от падане.

Този шкаф е много подходящ за съхранение на играчки, кърпи и шампоани. За да не се разпиляват играчките, можете да ги поставите върху рафтовете в кутии или кошници. Малкото дървено столче под мивката дава възможност на детето да стъпи и да се мие много по-спокойно и безопасно.

В интериорния дизайн на банята белият цвят може да служи като чудесна основа, върху която да контрастират свежи „детски“ цветове като жълто, синьо, зелено, оранжево, розово. Банята можете да декорирате с картинки по стените, завеси и изтривалки с детски десени, ярки гумени играчки, интересни закачалки за кърпи и др. Дори и да имате само една баня в жилището, с подобни декоративни елементи можете да я направите много по-свежа и приятна за него, особено за периода, когато е още малко.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: