Морски акценти в бебешката стая

Детските и бебешки стаи с цялостен интериорен дизайн, подчинен на дадена тема, могат да изглеждат наистина стилно, ако се изпипат всички детайли. Интересното при тези стаи е именно умението да се изпълни всичко от интериора в хармония с избраните тема и стил. Тази бебешка стая с морски акценти в дизайна е чудесна илюстрация за добре направена тематична стая.

Цветните морски десени с лодки и кораби на комплекта за легло, кръглото килимче nа пода и картинките в дървени рамки на стената придават много слънчев, приветлив и свеж вид на стаята. Особено сполучливо решение е това малко кръгло прозорче на стената, което изглежда точно като прозорец на каюта в кораб. За да се допълни темата, в подобна стая могат да се добавят и завески за прозорците, полюлей и настолна лампа с морски десени, а върху детския шкаф могат да се поставят като декорация малки лодки и корабчета.

По отношение на цветовете, изборът на белия цвят за стените и леглото придава на стаята много светъл и чист вид. На тази основа изпъкват чудесно свежите шарени дизайни на останалите интериорни елементи в стаята.

Макар и изпълнена в по-тъмна цветова гама, тази стая също изглежда стилна и по подобен начин цялостният й дизайн е подчинен на морската тематика.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: