Как да освежите детската баня

Цялостната обстановка и излъчване на тази детска баня е невероятно свежо и е постигнато със съчетаването в нейния интериорен дизайн на снежно бял и черен цвят с ярки, наситени и контрастни цветове. Вграденият шкаф в нишата на стената до малката вана е страхотен пример за функционално и същевременно много ефектно решение за детската баня.

Този шкаф без врати осигурява на детето съвсем лесен достъп до неговите тоалетни принадлежности, играчки за вана, кърпи и шампоани, които са му на една ръка разстояние. От друга страна, от дизайнерска гледна точка това е много сполучлив пример за оцветяването на различните отделения в един детски шкаф с ярки, весели цветове.

Цветовете, в които е боядисан този вграден шкаф, отговарят напълно на цветовата гама на шарената текстура на стената над бялата ламперия. Останалите елементи в банята, като например чашата на мивката и кърпата на стената също пасват на избраната цветова гама. Ако имате възможност да направите отделна баня на детето си, тази баня определено може да ви служи за вдъхновение.

Advertisements

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: