Оригинални идеи за градинска декорация

Лесна и достъпна за изпълнение градинска декорация можете да си направите сами като дадете нов живот на старата си дървена стълба, която отдавна не използвате. Можете да я укрепите и да я боядисате в цвят, който ще пасне на оформлението на вашия двор, и да я изполвате като поставка за малки саксии.

Обградена с цветя, тази стълба е превърната в ефектна градинска декорация. Синият цвят, който е избран, внася яркост и колорит в градината. Той e допълнен и с използването на няколко малки сини саксии. В бял цвят стълбата също би изглеждала много добре, допряна до някоя бяла дървена ограда.

Старата стълба може да послужи и като чудесна подпора за увивни и пълзящи растения. А защо не и като поставка за малки декоративни къщички за птички.

Tърсенето на подобни решения ви носи удовлетворение, както от оползотворяването на излишни и стари вещи, така и от възможността да проявите креативност и да създадете нещо наистина красиво и оригинално. Ето как тези чайници с ярки цветове са превърнати в уникално свежи вази с красиви цветя.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: