Уникална детска къщичка за вашето дете

Една детска дървена къщичка може да бъде изработена с такава сложност на архитектурата и детайла, че да прилича на умален модел на истинска къща. От дизайнерска гледна точка, тази уникално красива детска къщичка има изпипаност на детайлите, каквато рядко може да се види в България, дори и на реалните къщи, да не говорим на детските, които се предлагат тук. Тази къщичка изглежда толкова истинска! Това, което издава, че е предназначена за деца, са пропорциите и височината на прозорците и входната врата, декоративната перка на покрива и детските цветове.

Погледнете само с какъв изящен дизайн и колко подробни детайли са направени прозорците, вратата и малката капандура на покрива. Сандъчета с цветя под прозорците и саксиите пред къщичката допълват чудесната й визия. Декоративните бели тримове на фасадата и около прозорците придават много стилен и спретнат вид на къщичката. Използването на белия цвят създава контраст с останалите меки пастелни тонове в екстериорния й дизайн.

Подобна къщичка, която, както се вижда, не е никак малка, е подходяща не само за двора и градината на някое семейство, но също така би била страхотно попълнение към оборудването на някой детски център, клуб или детска градина.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: