Удобство и функционалност в бебешката стая

Когато се избират мебелите за една бебешка стая, тази задача далече не се изчерпва само с избора на удобно и красиво бебешко легло. От голямо значение, най-вече за майката, е удобството и функционалността на шкафовете и останалите мебели в стаята. Като се има впредвид, че тя ще преповива своето бебе по много пъти на ден особено в началото, е абсолютно задължително мястото, предназначено за това, да е удобно. Специалните маси и шкафове за преповиване са едно чудесно решение. Но една от най-добрите идеи от гледна точка на функционалност, които съм виждала някога, са мебелните системи за преповиване от типа на тази.

По този начин майката едновременно има удобен плот, на който да преоблича и преобува бебето, и множество шкафове, рафтове и чекмеджета, в които да държи неговите тоалетни принадлежности, дрехи, памперси, кърпи, пелени и други. И всичко това е събрано на едно място, на една ръка разстояние!

Тука върху рафтовете отново виждаме използването на кутии за съхранение на вещи. Върху рафтовете и над плота за преповиване могат да се поставят различни видове декорации, играчки и снимки на бебето. Тези мебели изглеждат страхотно, ако се изработят от масивно дърво или от МДФ и се боядисат в някакъв цвят. Обзаведена в бледо розови и бели цветове, тази стая е наистина много светла и уютна. Ето още един пример за подобни функционални мебели за бебешката стая.

Един от големите плюсове е, че след време плотът за преповиване вече няма да е нужен и просто ще се махне, и тогава порастналото дете отново ще използва тези шкафове и рафтове според нуждите на своята възраст.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: