Идеи за стаята на малкото момиченце

Всяко малко момиченце си мечтае да има красива къща за своите кукли в стая си. Но ако тази къщичка се направи достатъчно голяма и с подходящ дизайн, тя може да изпълнява и още една функция – като малка библиотека. Тази къщичка е направена с шест отделения или „стаи“, които дават добра възможност на малкото момиче да подрежда вътре не само своите любими кукли, но и книжки, играчки и малки „съкровища“.

За да помогнете на дъщеря си да организира и подрежда играчките си по-добре, можете да й купите кутии или кошници за съхранение на вещи, които да пасват на малките рафтове. Интересно интериорно решение е да се добавят и други малки къщички в стаята – като например този стенен часовник и къщичките за птички върху декоративното дърво на стената. Малкият рафт за книги под прозореца също е добра идея за лесен достъп на детето до неговите книги.

Такава къщичка може да бъде изработена и от масивно дърво, и от МДФ. Библиотеките във формата на къщички за кукли са приятен и увлекателен начин за детето да има едновременно и играчка, и оригинален шкаф.

Не пропускайте да видите и нашата интериорна детска къщичка made in Bulgaria.

Реклама

2 коментара

  1. Страхотна идея !

    Отговор

  2. Posted by veni on януари 1, 2012 at 00:23

    sladurskoooo

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: