За банята в дървената къща

Ако строите дървена къща, структурата на нейните стени ви дава богати възможности за оформянето на различни ниши и за вграждането на всякакви шкафове. Това предимство ще ви бъде от голяма полза, когато проектирате интериорния дизайн на вашата баня. Вградените шкафове са много подходящо решение за банята, защото в нея обикновено се налага да търсим оптимизирани решения поради ограниченото пространство. Разбира се, това трябва да се планира и предвиди още на ниво архитектурен проект. Освен че така се спестява много място, вграденият шкаф е сравнително по-защитен от напръскване с вода, отколкото един шкаф за баня, който не е вграден.

Използването на този тип двукрили, сгъващи се през средата врати спестява допълнително място в толкова ценното пространство в банята. Ако изберете стъклени врати за вградения шкаф, би било чудесно решение да сложите и малка лампичка тип Луна над горния рафт за по-добро осветление. Това ще придаде стилен и уютен вид на банята. Освен принадлежностите си за баня в такъв шкаф можете да сложите и декоративни предмети за украса. Част от шкафа може да се направи и с плътни врати, зад които да „скриете“ препарати и тоалетни принадлежности, които не желаете да са изложени на показ.

Интересна интериорна идея е да се направят вградени шкафове над мивката за по-голямо удобство. Това е един много красив интериорен дизайн с вградени бели шкафчета, симетрично разположени от двете страни на огледалото в банята. Двете бели лампи и декоративната саксия на стената допълват стилната визия.

Също така, трябва да отбележим, че дървените мебели за баня могат да бъдат много красиви от гледна точка на визия и стил. Ако се правят от дърво или МДФ, мебелите трябва да се обработят и защитят с подходящи импрегнант, грунд, боя, лак.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: