Майсторски изработени детски мебели

Попаднах на една серия от изключително красиви и майсторски изработени луксозни бебешки и детски мебели от дърво, които се правят само по поръчка. Това са едни наистина елегантни и изящни мебели за бебешката стая във Викториански стил, като всичките имат красива дърворезба по тях.

Тези дървени мебели са изработени от масивно дърво и МДФ. Въпреки че до известна степен може да изглеждат твърде изискани и изтънчени, не можем да не се полюбуваме на красивия и фин детайл, който е постигнат при работата с дърво.

Разкошната дърворезба от изящни релефни орнаменти се повтаря при всичките мебели от серията. А състареният и античен вид на тези сребристи мебели е постигнат на ръка чрез специални техники.

Това, което придава красота на един дървен мебел, е именно финната работа по окончателното изпипване на детайлите. Стилът е спазен и при останалите мебели от серията като например този гардероб.

Хубавото е, че тези мебели (освен люлката, разбира се) могат да се използват и когато бебето порастне. Бебешкото легло, показано в началото, и този шкаф за преповиване могат да се приспособят, така че да се използват и от по-голямо дете.

За тази цел към бебешкото легло се продава отделно и комплект, чрез който то да се трансформира в легло за по-голямо дете. Цената на всеки един от тези мебели варира между 1,500 и 2,500 долара, единствено бебешката люлка е по-евтина и струва „само“ 600 долара. Това, което ги оскъпява толкова, е изящната дърворезба и ръчното прилагане на техники за състаряване на дървото.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: