Как да оптимизираме гардероба

Гардеробът за палта и сака може да се оптимизира като се оползотвори свободното пространство под дрехите чрез поставянето на рафтове. Този гардероб по много организиран начин побира всичко необходимо за собствениците, когато излизат извън дома – от връхните дрехи до обувките.

Чудесна идея е да се остави малко пространство между тези рафтове и вратата на гардероба. По този начин можем да поберем кофа, в която да държим чадърите, и имаме допълнително място за обувки и високи ботуши. В кутии и кошници можем да сложим по-дребните принадлежности и аксесоари. Вътрешната страна на дървената врата също е използвана, като са поставени куки за закачане на чантите.

Вместо рафтове, под палтата могат да се поставят на колелца малки шкафове, контейнери или дори малка платформа с колелца, за по-голяма мобилност.

С добавянето на рафтове и малки отделения, и използването на кошници и кутии за съхранение на вещи, дори и един съвсем малък и тесен гардероб може да побере много повече от очакваното. Приятна идея е боядисването на гърба на белия гардероб в свеж зелен цвят и използването на кутии в натурални, земни нюанси.

Advertisements

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: