Шкаф, който „расте“ заедно с детето

Това са едни много функционални, удобни и практични дървени шкафове и тоалетки, които „растат“ заедно с вашето дете, и имат своето място както в бебешката, така и в детската стая. Те могат да се пригодят да се използват и в периода, когато имате малко бебе, и след това, докато детето расте. За стаята на бебето върху този шкаф може да се сложи специален плот за преповиване, изработен от същия материал и в същия стил като шкафа.

Шкафът има удобни чекмеджета за бебешките дрехи и тоалетни принадлежности. Такъв шкаф е добре да се изработи в стила наостаналите мебели в стаята.

Добра идея е върху плота за преповиване да се направи малко отделение за тоалетните млека и лосиони на бебето. Стената над шкафа е идеално място за поставяне на интересни декорации и снимки на малкото човече.

Когато вашето бебе порастне, можете да махнете плота и така детето ще има чудесен шкаф с много място за съхранение на дрешки, играчки, книжки и други принадлежности. За стаята на момиченцето можете да го превърнете в красива тоалетка, като сложите огледало на стената и детска нощна лампа.

Реклама

3 коментара

 1. Posted by ники on февруари 9, 2010 at 11:28

  Ето един прмер за изключително практична серия детски мебели, които могат да се използват и в за пораснали деца. http://www.babysdream.com/info/Animation.asp
  Всички мебели на тази фирма са сравнително евтини сравнено с показаните от вас, като са доста красиви.
  Бях останал с впечатление, че тук ще показвате изработени в България практични решения , които да помогнат прилагането на практика на красивите американски снимки? Преди 6 месеца обърнах половин България за да намеря подобни мебели или човек, който да ми ги изработи на прилична цена, но безуспешно. Верно е, че образоването на хората кое е красиво е важно, но моного по-важно е дали и как можем да го посигнем в БГ. Нещо което уж трябваше да се вижда на този сайт, а вече след повече от 30-40 публикации практически липсва. Следя сайта, но така и не виждам обешщаното прилагане на тези фотошоп снимки в БГ реалността…

  Отговор

 2. Здравей Ники,

  Ако си забелязал напоследък почти не пиша в блога, и защо мислиш, че е така? Така е защото работим усилено и разработваме нашите неща, които да покажем. Вече имаме няколко готови прототипа, но не ги пускаме още в блога, защото искаме да направим качествени снимки. Вече сме инвестирали в качествена фото техника, но трябва да вземем и осветление и да минем през някакво обучение по интериорна и архитектурна фотография, че поне малко от малко да знаем какво да правим с тая техника 🙂

  Идеята на блога е да се показват само неща, които ние ще сме в състояние да изработим със същото качество, обаче някои от авторите се отплесват понякога.

  В момента сме се фокусирали на детски неща и разработваме наша линия от детски мебели, които се сглобяват и разглобяват без инструменти. А това позволява някои елементи да се заменят с други и така да се промени функционалността. Типичен пример за това е детска кошарка, която става детско легло със замяната на 1 елемент. В нашия случай, няма да може да стане и легло за възрастни, но ще изкара детето поне до 7-8 годинки.

  По отношение на цената нещата в България са неравностойни, защото материалите са много по-скъпи. За пример ще дам лист OSB, който тука струва 30 лв, а в САЩ 8-9 долара. В Китай да не говорим колко струва. Ето защо само себестойността на едно детско столче ми струва повече отколкото в Китай се предлага столче заедно с бюро, напълно готови. С такива цени е непосилно да се борим.

  Друг фактор по отношение на цената е дали едно нещо се прави в единични бройки или се произвежда масово с пълна автоматизация и минимално участие на човешки труд. Ние сме ориентирани към бутиково производство и не планираме да ставаме фабрика.

  Така, че търпение, бързата работа е срам за майстора, ще почнем на пускаме наши неща със цени и възможност за поръчка. Всички ние искаме това да стане час по скоро, но не и с цената на компромиси. След време планираме да направим и курсове обучение за онези, които искат сами да си правят нещата. Всяко нещо с времето си.

  Отговор

 3. Posted by ники on февруари 9, 2010 at 19:08

  Ще се радвам да видя скоро вашите неща.

  Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: