Как да подредим чекмеджетата

Освен шкафовете с рафтове, чекмеджетата също не са лесни за поддържане в ред, особено когато нямат някакви разделители, които да разпределят вътрешното пространство. Подобни разделители са много полезни и са наистина необходими за чекмеджетата, в които държим чорапи, бельо, дребни аксесоари и други малки предмети.

По този начин чекмеджето ще бъде много по-организирано и подредено. Редът в чекмеджето за бельо би бил почти невъзможен, ако не се направи някакво удобно разпределение на пространството.

Така всичко ще се поддържа в идеален ред и няма да е разхвърляно.

Има различни начини да се направи вътрешното разделение на едно дървено чекмедже. Но един от най-удобните е да се направи така, че разделителите да могат да се преместват и нагласят според нуждите ни. Това е възможно, ако във вътрешните стени на чекмеджето се направят улеи на определени разстояния, така че разпределите да могат да се пъхат в тях и да се местят в зависимост от това колко големи отделения ни трябват.

В чекмеджетата, в които държим някои съвсем дребни домакински предмети, също всяко нещо трябва да си има свое място, и за целта могат да се предвидят съвсем малки отделения.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by Verde on август 6, 2010 at 17:14

    Имате ли идея как сами да си направим такива разделители, без да се налага да търсим дърводелец, който да ни направи специални кутийки или разделители с улеи? Може би нещо с твърд картон?….

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: