Необикновено двуетажно легло за децата

Преживяването и радостта на децата в едно семейство ще са неописуеми, ако имат в своята стая необикновено двуетажно легло във формата на детска къщичка. Леглата на два етажа, освен че спестяват място, винаги са били много интересни за децата, а подобни дървени легла-къщи ще са несравнимо по-привлекателни за детското въображение от стандартните двуетажни легла.

Така децата наистина ще имат свой собствен малък „дом“, в който има място за всичко. Тази дървена къщичка има две легла, прозорци, кепенци, библиотека във формата на къщичка, вградена малка ниша зад нея, красив покрив и фасада, ръчно изрисувана с цветя. В оригиналния модел качването на втория етаж става чрез специални дупки за стъпване, направени от дясната страна на къщичката. Но вместо тях би могла да се направи малка дървена стълба. Малката ниша в стената до долното легло може да се освети чрез нощна лампа, но може и чрез вградена малка лампичка. Тези дървени детски къщички са оригинално и интересно интериорно решение за детската стая.

Не пропускайте да видите и нашата интериорна детска къщичка made in Bulgaria.

Реклама

6 коментара

 1. Posted by sojournerbg on февруари 18, 2010 at 13:27

  Възхитително! Колко ли би струвало подобно легло да се направи в България?

  Отговор

 2. Погледнато на снимката има много елементи, които са допълнителни и не са част от самия продукт. Например леглото отдолу е съвсем отделен продукт, матраците и завивките също. В САЩ самата къщичка- струва около $2000 – $3000 в зависимост от боядисването и ръчното изрисуване.

  В България такава къщичка може да се направи за около 1500 – 1800 лв с боядисването, но без рисунките, тяхната цена зависи от избора на художник, неговите тарифи и сложността на това, което ще се рисува.

  Отговор

 3. Posted by Mixaela Fenereva on април 9, 2011 at 14:31

  4udnoo-o-o-o-o-o-o-oooo ostanax vasxitena

  Отговор

 4. Posted by Магдалена on март 31, 2012 at 14:22

  Къде могат да се намерят ?

  Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: