Идеи за организиране на входното антре

Входното антре трябва да бъде организирано по начин, че да има достатъчно закачалки за връхни дрехи, място за съхранение на обувки, на дребни аксесоари и други необходими вещи за излизане, и разбира се, удобно място за сядане. Ето една идея как това може да се направи чрез изграждането на подобен голям дървен шкаф без врати в антрето.

Той има три отделения и това улеснява разпределението на пространството в шкафа между различните членове на семейството. А когато дойдат гости, може да им се освободи цяло отделение само за тях. Забележете как дизайнът на шкафа е съобразен с дървената бяла ламперия на стената, и горният рафт на шкафа е на едно ниво с горния край на ламперията.

При шкафовете с открити рафтове използването на кутии и плетени кошници за съхранение помага да се скрие гледката на множеството дребни аксесоари и предмети.

Може да има отделни кутии за всички членове на семейството. За по-дребните вещи удобно решение е подобна етажерка за стена като тази по-долу, с няколко отделения и със закачалки от долната й страна. На стената е закачено табло за поставяне на съобщения и бележки.

Класическо решение за антрето са също и високите гардероби, които скриват зад вратите си гледката на дрехите и другите принадлежности. Много приятно място за сядане се е оформило между тези два красиви дървени гардероба. На стената срещу тях има удобни ниски закачалки за връхните дрехи на децата.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: