Функционална детска маса за игра

В една детска стая е добре да има достатъчно удобна и функционална маса, на която детето да може да играе. И разбира се, преди всичко тя трябва да е качествено изработена, защото е много важно в тази крехка възраст, когато децата се учат, да имат пред очите си качествени мебели, а не евтини пластмасови алтернативи или недодялано направени мебели. Така те от малки ще придобият усет към качественото и красивото. Тази дървена детска маса за игра има много функционален дизайн, и е подходяща, както за някоя по-голяма детска стая в семейство с повече деца, така и за детски центрове, клубове и забавачки.

Масата има отделения, където децата да могат да слагат своите играчки, книжки, скицници за рисуване, пособия за писане и т.н. Под този тип маси има място за преместваеми контейнери за играчки, които имат малки колелца за по-лесно преместване, и също така могат да бъдат надписвани за по-добро организиране на играчките.

Тези маси са много удобни за поставяне върху тях на релси и влакчета, строене с детски строител, и също и за всякави игри за двама или повече участници.

Реклама

4 коментара

 1. Местата под масите са едни от най-неизползваните наистина.

  Сядайки на столчета те ще си удрят коленете в кутиите и ще трябва да си издърпат столчетата по-назад и да се прегърбват, за да рисуват (примерно) върху масата.

  Същият експеримент може да го направи и голям човек като опита да седне пред ракла и да се опита да пише нещо подпрян на нея.

  Аз лично бих оставил място за крачетата на децата поне от 1 страна (ако е 1 дете) и ще се получи нещо като бюро, което може да се достига от всички страни (т.е. няма да е долепено до стената).

  Ако изискването е да бъде маса, която да има отдолу място за складиране на играчки, книжки и т.н., бих направил кутиите на колелца (за радост на децата) и с малко по-малки размери, за да може да им влизат крачетата под масата.

  Отговор

 2. Ако съдя по разстоянието между кутиите и пода ми се струва, че има колелца отдолу, а и като гледам в статията пише, че имат колелца. Явно логиката е да се вадят кутиите когато се ползва масата, а в останалото време стоят отдолу и се максимизира складовото пространство.

  Отговор

 3. Възможно е, но за малка стая би било добре да са по-малки, тъй като не е удобно всеки път да се изваждат, когато детето седи и да заемат 2х повече място.

  Отговор

 4. Кутиите могат да бъдат направени с плоскост отгоре и да се използват вместо столчета.

  Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: