Страхотна детска къщичка с двор

Тази дървена детска екстериорна къщичка е невероятно красива и е изработена с изобилие от интересни детайли. Чудесна идея е, ако детето ви има детска къщичка във вашия двор, да оградите около нея и място, където да се направи цялостно градинско оформление.

Тази къщичка има страхотна бяла ограда и малък двор, засаден с цветя и зелени храсти. Много добра идея е в двора на децата да се постави умален модел на някоя от типичните дървени градински структури – арка, пергола, решетка за увивни цветя или дори беседка. Също така децата могат да се радват и на свои малки столчета, маса или пейка в тяхната градинка. Така те ще имат истинско усещане за своя собствена градинска къща и за свой собствен двор, за който ще се учат да се грижат, също както родителите се грижат за двора на голямата къща.

Не пропускайте да видите и нашата интериорна детска къщичка made in Bulgaria.

Реклама

3 коментара

 1. Викторианските детайли са нещо, което е доста чуждо на модерното строителство. Проблемът е, че модерното ни строителство дори не знае как стават тези неща (в 99% от случаите, тъй като винаги има 1% хора, които умеят и тези детайли), а не че просто се е насочило към модернистични постройки/мебели.

  Мнозина, които не ги познават се чудят какво прави тази къщичка толкова красива. И отговорът е, че не са само цветовете.

  Ако беше само цветовете, то пластмасовите китайски къщички биха били конкуренция на тези, защото са също цветни.

  Трябва известно време обучение, изследване и промяна на мисленето, за да бъде способен един строител/мебелист тук да пресъздаде подобна красота.

  Отговор

 2. Точно така, затова в БГ на сайтовете на строителните фирми слагат снимки от американски сайтове а като почнат да стоят не знаят как да постигнат тази визия. Ако ги питаш обаче – можете ли да го направите така – казват „Можем“ и като тръгнат да го правят се получава съвсем друго нещо и никой не схваща защо не се получава.

  Това малко ми напомня на опитите ми да постигна ориз със зеленчуци и яйца по китайски, не се получава толкова добре и това си е, без значение колко добре следвам рецептите и набавям оригинални продукти. Просто е нужно вникване отвъд това, което се вижда и забелязва от необученото око.

  Отговор

 3. Posted by sojournerbg on февруари 25, 2010 at 15:07

  Най-големите издънки се получават именно, когато човек си мисли, че знае нещо как става, а всъщност не го разбира. Тогава разривът между очакваното и постигнатото е особено болезнен. От опит знам, че е необходимо такова приземяване.

  Нашенският манталитет обаче е да се демонстрира самочувствие и увереност, независимо от реалността, само и само да може да бъде спечелен клиентът. А да задържиш един клиент е по-трудно отколкото да го спечелиш, а и много по-ценно, но мнозина не си дават сметка за това.

  Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: