Домашен офис в сутерена

Сутеренът е едно от най-подходящите места в къщата, където можете да си направите домашен офис, особено ако помещението има възможност за широки прозорци. В този стилен и модерен домашен офис пространството към стълбите е оставено отворено, което допълва усещането за просторност. Забележително е използването на контрастни цветове в интериорния дизайн.

Контрастът между тъмно синьо, червено и охра изпъква страхотно на фона на белия цвят на бюрото, шкафовете, тавана, трима на прозореца и перваза на пода. Пространството под стълбите е идеално за вграждането на офис шкафове или библиотека. Върху подобни шкафове могат да се сложат декоративни предмети и снимки в рамки. Интересна идея би била и поставянето на малки лампички над тях. Класическите, фрезовани дървени вратички на шкафовете изглеждат страхотно и придават много повече стил и красота на цялостната визията, отколкото предпочитаните в днешно време плоски и скучни форми за вратичките на офис шкафовете. Забележителна е и бялата широка, декоративна рамка на корковото табло на стената.

Ако домашният офис в сутерена има отделен вход, различен от основния вход на къщата, той може да служи и като чудесна приемна за външни посетители.

Advertisements

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: