Спиращи дъха кухни III

Комбинацията между светъл, млечен цвят, и тъмно кафяв, шоколадов цвят в интериорния дизайн на тази класическа и стилна кухня е наистина страхотна. Постигнат е чудесен контраст, който е омекотен чрез използването и на други междинни цветове от кафявата и бежовата гама. Тъмно кафявият, контрастен цвят, включен в част от кухненския бокс, кореспондира на тъмно кавявите маса и дървена ламперия в трапезария.

Светло кафявите стени, раираният десен на завеските, декоративните предмети над кухненските шкафове, двете картини на стената в трапезарията – всички те са умело решени в кафявата и бежовата гама, и допълват цялостната визия на тази наистина уютна и стилна кухня.

Ето още една красива кухня, където също имаме контраст между подобни цветове. Използването на малки светлинки под горните шкафове на двете кухни, а също и вътре в двата шкафа със стъклени вратички във втората кухня, допълва усещането за топлина и уют.

Трябва да отбележим, че цялостният ефект на тази комбинация от цветове в дизайна на двете кухни определено нямаше да е същия, ако вратичките на шкафовете бяха като стандартните плоски вратички, без никакъв релеф, които са толкова популярни в днешно време. Финният, изящен детайл на класическите фрезовани вратички допринася по чудесен начин за играта на светлини, сенки и цветови нюанси.

Реклама

One response to this post.

  1. Много са добри.

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: