Страхотна колекция от детски мебели

Това, което ще придаде уникалност на една детска стая, е всички мебели в нея да бъдат изработени изцяло в един стил. Тази страхотна колекция от дървени детски мебели е много добра илюстрация за обзавеждането на детската стая по интересен и уникален начин.

Този тип двуетажни легла са наистина много фукционални. Долното легло е поставено на колелца и се издърпва напред, когато детето ще спи. Конструкцията може да се обогати с чекмеджета, шкафчета, библиотечка – всички те са изключително необходими за организирането на детските вещи. Дръжките на шкафчетата са във формата на цветя, и са елемент, който се повтаря и при останалите мебели от серията.

Стаята е предназначена за момиченца, но по подобен начин за момчешка стая също могат да се измислят оригинални дръжки за шкафовете. Нощното шкафче има интересен „джоб“ за списания от едната си страна. Цветовете, формите, извивките, декоративните елементи са обединяващи за цялата серия от детски мебели.

Когато в дизайна на мебелите е използвана комбинация от няколко различни цвята, това дава добри възможности за избор на цветове за стените и за цялостното оформление на стаята.

Тази чудесна колекция от детски мебели съчетава в себе си интересен дизайн, оригиналност, стил и не на последно място – удобство за децата. Всичко това допринася за приятната и свежа атмосфера, в която те ще се развиват, ще си играят, ще почиват и ще се обучават.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: