Спиращи дъха кухни IV

Продължаваме поредицата, която цели да покаже, че кухните могат да бъдат много по-красиви и интересни от плоските лабораторни шкафове, с които ни заливат от списанията, имащи за цел да улеснят производството и максимизират печалбите, докато в същото време ощетяват купувачите.

Кухненско обзавеждане

Натуралните цветове и естествените материали, използвани в тази кухня, определено създават спокойна и релаксираща обстановка. В България съм забелязал, че дори да се предлагат подобни дизайни в някои от мебелните магазини, то материалите, които са използвани, в повечето случаи са изкуствени и отдалече всичко изглежда добре, но отблизо се вижда, че е търсено минимизиране на разходите, и усещането, което ползването на такива мебели дава, е усещане за нещо, които има вид, но няма солидност и качество.

От друга страна, използването на масивно дърво за вратичките и чекмеджетата променя напълно усещането, което ще имате в кухнята. Цялата обстановка, която естественото дърво създава, предразполага и към готвене и хранене с естествени и натурални храни, каквито по подобие на хубавите кухни – все по рядко се срещат в България.

Обзавеждане на кухня

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: