Вдъхновена от природата спалня

Зеленият пастелен цвят е прекрасен избор за интериора на тази вдъхновена от природата спалня. Той е използван в дизайна на текстилните елементи в стаята, при които успешно са комбинирани няколко различни вида десени. Рамките на картините на стената също са боядисани в този цвят.

Създадена е една много свежа и предразполагаща към почивка обстановка, в която успокояващият сетивата зелен цвят е чудесно съчетан с кремавия цвят на стените и белите нюанси в интериора. Кафявите птички от картинките, дръжките на чекмеджетата на тоалетката и тъмния кафез за птички внасят контраст в дизайна на тази уютна спалня.

Наистина това е един много добър пример за обзавеждането на спалнята. Всички тези естествени, природни цветове биха допринесли много за почивката и възстановяването на собствениците след напрегнат работен ден. А те най-вероятно са хора, обичащи природата и вдъхновени от нея, са създали подобна обстановка в дома си. И както можем да забележим, буйната растителност, която се вижда от прозореца, подсказва, че най-вероятно става въпрос за къща сред природата, далече от шума на големия град…

Advertisements

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: