Вградено детско бюро

Ако детската ви стая е малка и искате да осигурите повече свободно място в нея, едно от възможните решения е да вградите детското бюро в подобна ниша в стената. Този детски работен кът има всичко необходимо, за да може детето да се обучава и да твори в приятна обстановка.

Множеството шкафчета ще му осигурят достатъчно място за книги, тетрадки, учебници и пособия за писане и рисуване. От дизайнерска гледна точка – бюрото, фрезованите вратички на шкафовете, декоративния бял трим около нишата, широкият бял перваз на пода – всичко изглежда много стилно и майсторски изработено.

Изграждането на подобна ниша, както и възможността за поставяне на малки вградени лампички, трябва да се предвиди още при проектирането на къщата.

Реклама

One response to this post.

 1. Предполагам повечето от четящите не се замислят за причината защо това изглежда драстично по-различно от това, което се предлага на българския пазар.

  Ето някои от елементите, които правят това:
  — тримът около стената съм почти сигурен, че е същият, както около вратите в стаята и около прозорците. И това не са просто челни дъски, както се прави стандартно тук
  — первазите на пода се сливат с первазите на шкафчето и не са просто 5см PVC, но 15см масив или МДФ
  — бюрото (както и шкафът отгоре) е с открит кант (и лицева рамка) и вратичките изглеждат много приятно (лично на мен това ми е любимата комбинация)
  — лицевата рамка на шкафа е по-дълга, за да скрие осветлението, което стои точно под предния ръб на шкафа
  — плотът е байцнат и лакиран, докато останалата част е боядисана в бяло (също комбинация, която тук не съм виждал да се предлага)

  Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: