Оптимизиране на пространството под стълбите

Наличието на достатъчно място за складиране и прибиране на вещите е изключително важно за една къща, особено когато тя е малка. Удивително е колко много ще бъдем улеснени в тази област, ако максимално оползотворим наличните възможности за вграждане на шкафове и мебели. Пространството под стълбите е едно от местата в къщата, които наистина си струва да бъдат оптимизирани.

Тези вградени шкафове от масивно дърво са част от кухнята на семейство любители на виното и вратичките „скриват“ гледката на колекция от стъклени чаши и гарафи за вино. За максимално използване на това триъгълно пространство под стълбите, най-горният шкаф и поставката за бутилки вино, са изработени в триъгълна форма.

Подобни шкафове биха могли да поемат функциите и на чудесен вграден килер, улеснявайки много една домакиня в съхранението на различни видове продукти.

Реклама

One response to this post.

  1. По мои наблюдения, чамовите мебели в България (които са широко разпространени) са доста далеч от чамовото изделие тук на снимката.

    На снимката всичко изглежда много добре съчетано — цвят на стени, цвят на под, цвят на останалите мебели, цвят на самото изделие. Разбира се, осветлението, което е използвано, за да се направи снимката е също изиграло добра роля (виждат се поне 2 източника на светлина, изключвайки лампата вляво).

    Прави ми впечатление, че най-горните вратички не са с „издигнати“ панели, тъй като малката няма да изглежда добре ако се направи така. Решението е много приемливо по този начин и не дразни окото, защото има баланс.

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: