Детски шкаф къщичка

Детският шкаф или гардероб няма да изглеждат просто като едни скучни правоъгълни мебели, ако им се измисли някаква по-интересна форма. Една свежа идея в тази посока е те да се направят във формата на къщичка с малък покрив.

Този детски шкаф-къщичка, предназначен за стаята на малко момиченце, е изработен в нежна комбинация на бяло с розови декоративни елементи и розови дръжки. Огледалото на предната страна на вратата, чекмеджетата и рафтовете го правят практичен и функционален.

Мебелите в детската стая трябва да са не само качествени, но и с интересен и оригинален дизайн. Техните цветове и форми трябва да могат да предизвикват интереса и въображението на детето. Мебелите-къщички са наистина уникални и най-вече привлекателни и желателни за децата, защото всяко дете обича къщичките –  от малки къщички играчки до истински големи детски къщи за игра, в които да може да влезне. По отношение на мебелите, формата на къщичка би могла да се включи в дизайна на почти всяка детска мебел – леглото, библиотеката, стенната етажерка, гардероба, скрина, тоалетката…

Ние също планираме в близко бъдеще да правим детски мебели във формата на къщички. Не пропускайте да видите нашата интериорна детска къщичка, made in Bulgaria.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by венета on февруари 6, 2013 at 12:17

    Здравейте,
    искам да попитам възможно ли е изработването на този шкаф и на каква цена?

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: