Къщички за птички в дизайна на детската стая

Идеята да се включат къщички за птички в интериорния дизайн на детската стая е наистина оригинална и би била много интересна за децата. В тази стая сякаш всичко е подбрано по начин да създаде усещането, че това е стая от някоя горска приказка. Използването на къщички за птички като елемент от дизайна на леглото, стенната етажерка, направена като голяма къщичка за птички, светлите пастелни цветове, птичките по стените, уникалните малки табуретки на пода, разнообразните декоративни възглавнички, множеството плюшени животни – всичко това създава уютна обстановка, която несъмнено ще разпалва детското въображение.

Ако се вгледате в детайлите на леглото и на стенната етажерката, ще забележите, че са изработени в един стил. По подобен начин къщички за птички биха могли да се вградят като елемент и в други мебели от една детска стая.

Ето още едно приложение на идеята за включването на къщичките за птички в дизайна на стаята на детето:

В тази изцяло бяла стая акцент и оригиналност в интериора са внесени с дизайна на дървеното легло, чиято предна табла имитира покрив с къщичка за птички на върха. Като допълнение покривът има и вентилационен отвор. Очевидно в дизайна на стаята е търсен ретро ефект, за което говори състарения вид на леглото и на малкото столче за стъпване, както и старинния полюлей.

Реклама

One response to this post.

  1. Прелестна е първата детска стая 🙂 !

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: