Красива входна арка

Входните арки, съчетани с увивни цветя, храсти и фенери, са наистина стилно решение, което може да направи входа към един двор уникален и изключително приветлив. Тази красива входна арка в бяло внася акцент и свежест в екстериора и излъчването на тази къща, за чиито покрив и сайдинг е избран неутралния, кафяв цвят. Цвят, който би изглеждал скучен избор, ако не беше приятно освежен с белия цвят на тримовете около прозорците, на входната врата на къщата и на входната арка, както и с тъмно кафявите кепенци.

Можем да забележим, че формата на направената от дърво входната арка кореспондира с арката над вратата на самата къща. Разбира се, за нашите географски ширини по разбираеми причини би се наложило входната арка да се съчетае с подходяща врата и ограда.

Тази майсторски изработена входна арка с врата е направена като продължение на къщата, като за нейните колони е използван същия тип сайдинг, който е използван и за фасадата на къщата. Тъмно кафявата дървена врата внася цвят и контраст, и както можем да предположим, най-вероятно дизайна й пасва на дизайна на входната врата на къщата.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: