Шкафове с перденца

Има нещо много уютно и свежо в шкафовете с перденца. Подходящо подбраните пердета като цвят и материя могат да служат като красива декорация и да разнообразят дори и един съвсем обикновен шкаф, или да обогатят дизайна на някой интересен и майсторски изработен дървен шкаф като този:

Освен декоративна функция, подобни перденца имат и съвсем практична роля, а именно да скрият при нужда съдържанието на рафтовете, като същевременно имаме съвсем лесен достъп до тях. При този бял шкаф освен употребата на перденца при двата рафта в горната му част, забележителна и оригинална е употребата на перденца и при вратичките долу, които доколкото може да се види от снимката, са без стъкла.

Завесите са подходящ аксесоар и за шкафовете със стъклени врати, които са предназначени за съхранение на множество дребни предмети, които бихме предпочели да не са на показ.

При стъклени врати горната и долната част на всяка правоъгълна завеса може да се наниже на въженце или на тънка летва, и така пердето ще стои плътно прикрепено към вратата. Една от причините шкафовете с перденца да се харесват е заради ретро акцента, който внасят в интериора.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: