Светла и уютна кухня за семейството

Кухнята в тази дървена къща има всичко необходимо, за да предразположи семейството, както и техните приятели, към прекарване на добро време заедно в нея – уютен и приветлив дизайн, голям кухненски остров, пряк достъп до слънчева веранда, просторност и изобилна светлина.

От гледна точка на дизайна, можем да вземем пример от контраста, който е постигнат чрез комбинирането на белия цвят на шкафовете с кафявия цвят на плотовете, дограмата на вратата, лампите над кухненския остров и дървените греди на тавана. Дървените бели шкафове със стъклени вратички са страхотно място за подреждане на цяла колекция от кухненски керамични съдове в ярки и свежи цветове. Този порцеланов сервиз от различни по форма предмети служи и като чудесна кухненска декорация.

Централно място в кухнята заема широкият и дълъг кухненски остров – едно наистина удобно решение както за домакинята, на която е осигурена удобна работна площ, така и ако други хора се включват в приготвянето на храната. Плотът на кухненския остров е издаден настрани и така той спокойно може да служи и за маса, особено за семейните закуски. От просторната и светла кухня се излиза през голяма френска врата към верандата, където също има маса и столове.

Вратата и множеството прозорци осигуряват изобилна дневна светлина, а високият таван, който следва структурата на дървената къща, допринася значително за просторния вид на кухнята. Светло жълтите стени, гредите на тавана и дървеният под придават на семейната кухня много топлина и уют.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: