Малка и икономична дървена къща за вдъхновение

Ако вече не сте разбрали, в този блог имаме особен афинитет към малките дървени къщи. Защо малките? Защото списваме този блог с грижа за малкия човек, този който има малко финанси и ограничени възможности. И искаме да насърчим тези малки хора, че въпреки че средствата са им малко, пак могат да имат красив и уютен дом. Затова ето една идея за малка, но много приятна дървена къща:

Малка дървена къща

Този скромен, но стилен дом е само 50 кв.м, въпреки това не са спестени детайли, които да го направят красив. Поне в екстериора. Нека да погледнем какво има вътре в него:

Дъврена къща екстериор и интериор

кликнете на снимката за по-голям размер

Това, което прави впечатление в интериора е, че той е нискобюджетен и много детайли са спестени, очевидно поради ограничени средства. Въпреки това подборът на цветовете е хармоничен и цялата обстановка е релаксираща, както подобава за дом. Ако знаете как и вече имате земята, можете сами да си построите подобен дом за под 50 000 лв.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by Лора on ноември 7, 2010 at 00:08

    Прекрасни идеи. Вече имам земята. Интересувам се от сглобяемите малки дървени къщички, които са около 50 кв.м.. Каква би била цената, ако е до ключ.Благодаря предварително!

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: