Освежете бялата кухня

Колкото и да изглежда просторна и светла, ако една кухня е изцяло бяла, то тя неминуемо ще изглежда твърде неутрална и стерилна. От друга страна, белият цвят е идеална основа, за да внесете колорит в кухнята с контрастни на цвят детайли, аксесоари и декорации.

Дървеният плот на кухненския остров внася топлина и уют в тази бяла кухня. Интересна идея за освежаване на иначе неутралните цветове в кухнята е поставянето на видно място на малки електрически уреди в ярки цветове, като например оранжевия миксер на кухненския плот. Кухненската кърпа в контрастен, топъл цвят също внася колорит.

Допълнителен цвят в бялата кухня може да се вкара и чрез подовото покритие:

Един от предпочитаните начини за освежаване на кухнята е използването на колекция от разноцветни, ярки порцеланови кухненски съдове, вази, чайници, чаши и др., и излагането им на показ по подходящ начин. Освен на самия кухнески плот, те могат да се поставят и в осветени шкафове със стъклени врати и рафтове. Така кухненските съдове се превръщат в красива декорация. Подобни предмети можете да поставите и върху декоративен рафт над прозореца, във вградена ниша в стената, или върху открити кухненски рафтове.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: