Дизайнерски решения за детската стая

Това е още една чудесна серия от мебели за детската стая на aмериканската марка LittleMissMatched, с оригинален дизайн, който има за цел да насърчи детската креативност. Направени от естествен дървен материал, мебелите от серията Artsy Craftsy имат вградени панели с размери 7.6 см на 12.7 см, или 10.2 на 15.2 см, в които детето може да поставя свои снимки, рисунки или цветни картинки. 

Идеята за тези панели наистина би била интересна за децата, тъй като ще им даде възможност да проявяват творчество и въображение в това сами да създават свои рисунки, както и да подбират и изрязват готови изображения, които да поставят в панелите. Друг характерен елемент е вграждането на корково табло в конструкцията на някои от мебелите, върху което детето отново има възможност да закача свои любими картинки.

Тези акценти в дизайна се повтарят и при останалите мебели от серията, която включва единично, двойно легло, бюро, шкафове, тоалетка с огледало и др.

Характерен детайл при бюрото е и централният стъклен панел, където детето може да направи свои интересни колажи от картички, снимки и картинки.

Реклама

One response to this post.

  1. Много хубав пост 🙂
    Много цветно и красиво, възхитен съм

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: