Ролята на аксесоарите в интериора

Интериорният дизайн на една стая може значително да се промени чрез цветовете и колоритността, внесени с някои акцентни аксесоари. Можем да видим как една трапезария в неутрални цветове е преобразена и обстановката е обогатена чрез използването на допълнителни елементи, без дори да са променяни основни детайли като мебелите и цвета на стените:

Трапезарията - преди /www.bhg.com/

Можете да видите първоначалният вид на просторната и светла трапезария, която е изцяло в неутрални цветове. Обзаведена е с хубави и качествени мебели – маса и столове с ленена тапицерия, по-забележителни аксесоари са полюлея и огледалото с бамбукова рамка на стената. А ето как изглежда стаята след нейното освежаване:

Трапезарията - след /www.bhg.com/

Цветовата гама на трапезарията е обогатена чрез няколко нюанса на зелено и акценти в розово, като са добавени различни аксесоари като декоративни възглавнички, нови пердета, лампиони, раиран килим, модернистична картина на стената. Черните стойки на лампионите кореспондират на черния метален полюлей. Новите пердета и подобните по цвят, но с различен десен, възглавнички допринасят за повече свежест и топлина в помещението. Когато декорирате кухнята и трапезарията, възползвайте се от естествената красота на натурални аксесоари като букети, вази с цветя, ефектно аранжирани свежи плодове.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: