Креативно решение за детския учебен кът

Красивите решения за детската стая, учебен кът или стая за игра са не просто необходимост от дизайнерска гледна точка, но е много важно детето от малко да се научи да цени красивите и стилни неща, както и да се обучава в предразполагаща и интересна обстановка. Идеята на Pottery Barn Kids за тази серия от 3 вида дъски за стената за детската стая е нагледна демонстрация за това как може да се направи нещо наистина оригинално и креативно за децата:

Тези дъски са изработени във формата на къщи или по-точно на училищни сгради и всяка дъска има различна функция. Едната представлява корково табло за закачане на картинки, рисунки и бележки, другата е черна дъска за писане и рисуване с тебешир, а третата е бяла дъска за писане с маркер. Към третата може допълнително да се прикрепи и ролка с хартия за рисуване.

Идеята на Pottery Barn Kids е наистина много свежа и креативна, и със сигурност подобни дъски и в други интересни форми биха изглеждали доста по-интригуващи за децата от стандартните дъски. За изработването им е използван МДФ, който накрая е лакиран, за да бъде влагоустойчив. Подобни дъски, включително и в по-голям размер, са много подходящи и за детски градини, центрове и забавачки.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: