Стилно обзавеждане на бебешка стая

За родителите, очакващи малък наследник, е много вълнуващо и голямо предизвикателство да обзаведат бебешката стая, особено ако имат възможност за отделна такава. Затова ви предлагаме да разгледате тази чудесна галерия от снимки на цялостен интериорен дизайн на бебешка стая, които ще са полезни и за онези, на които им предстои обзавеждане на стая за по-голямо детенце.

Впечатляващо в тази стая е стилното използване на ярки цветове в съчетание с красиви дървени мебели с интересен и оригинален дизайн. Белият цвят на мебелите балансира ярката палитра от розови, зелени, оранжеви и жълти цветове. Страхотна е идеята за нощното шкафче, което е направено с вратичка с орнаменти, а от задната й страна е прикрепено оранжево перденце:

Очевидно е, че стаята е доста просторна, точно по американски, и ако се чудите за какво е това допълнително, голямо легло, то всъщност е предвидено за времето, когато бебето порасне. А сегашното му бебешко легълце ще остане за евентуално ново бебче. Но е удивително как още с проектирането на стаята, всичко е замислено и предвидено да бъде в един стил, включително и във връзка с бъдещите трансформации на стаята.

Тези от вас, които вече са имали радостта да се грижат за бебе, със сигурност ще оценят това, че стаята е направена и страшно удобна за майката. Освен че може да се възползва от голямото легло, тя има на разположение и светъл кът за сядане до прозореца, както и огромно количество складови места в цялата стая.

Като се започне от оползотворяването на пространството под двете легла и под мястото за сядане при прозореца, мине се през голямата библиотека с различни правоъгълни и квадратни отделения, и се стигне и до няколко вида шкафа, то без съмнение тази стая има капацитета да приюти поне 2 деца.

Особено за една бебешка стая според мен лично, най-вече за спокойствието на майката, най-важното нещо са удобните и достатъчни складови решения. Защото бебешките вещи може да са малки по размер, но за сметка на това са в изобилни количества. Така че дори и тази стая да ви се вижда твърде голяма, а тя наистина е, то решенията в нейния интериор със сигурност ще са ви полезни, тъй като в нея има много вдъхновяващи идеи за различни видове шкафове и места за съхранение на бебешки вещи.

И като обобщение не можем да не отбележим умелия начин, по който са използвани текстилните елементи в стаята, като всички те са в хармония по между си като цветове и десени, без да има нещо излишно. Текстилните акценти са това, което свързва интериорния дизайн в едно и обогатява цялостната обстановка в стаята.

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by Йонка Димитрова on юни 24, 2013 at 11:21

    Много полезна статия за млади родители ,благодаря ви.Просто не мога да си представя как щях да обзаведа детската стая без помощта на интернет

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: