Ефектни декорации в рамки

Предлагаме ви няколко лесни за изпълнение идеи за декориране на стените в дома ви. Различните примери са доста сходни помежду си и могат да ви помогнат да измислите и ваши варианти. Основната идея при всички тях е да се комбинират определен брой рамки с поставени в тях различни видове текстури и десени.

За целта можете да използвате парчета тапети, да принтирате на принтер различни текстури, но най-често се използват парчета плат. Избраните материали могат да се поставят в еднакви рамки, като по този начин ще изглеждат като една цяла завършена композиция.

Ето и една идея за това какво можете да направите с платове, без дори да ви се налага да поставяте рамки:

Можете да направите комбинация от девет панела, 3 по 3 еднакви, за да декорирате някое акцентно място в дома си. Това би могло да се постигне като покриете с парчета плат 9 квадратни художнически платна, като платовете могат да се закрепят от задната страна на платната с телбод машина.

Други варианти на декорациите за стена в рамки са различни десени, поставени в съвсем различни по форма и вид рамки. При този вариант все пак трябва да се потърси нещо, което да обединява композицията – цветова гама, цвят на рамките, начин на подредба на рамките и др.

Ето още една вариация на последната идея, при която освен текстури в рамки, са добавени и малки декоративни предмети в рамки – дали това ще са пеперуди, цветя, хербарии, орнаменти, и т.н., зависи единствено от вашата креативност и въображение.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: