Декорации за детската стая

Това са няколко много интересни и ефектни идеи за декорации за детската стая, които при наличието на необходимите материали бихте могли да направите и сами с детето си. Едни от най-използваните и лесно изпълними декорации за стена са тези в рамки. В рамките могат да се сложат не само картинки, снимки и рисунки, но и други интересни за детето предмети.

Всяко малко момиченце би се зарадвало на подобна колекция от любими кукленски дрехи в рамки, закачени на стената. Дрехите са поставени в еднакви рамки като във всяка може да се сложи като фон хартия или плат с различен цвят и текстура.

Ето още една семпла, но много приятна идея за децата, за която могат да се използват както готови стикери с изображения, но по-интересно и креативно би било заедно с детето да изрежете от цветни хартии някакви тематично свързани картинки.

Един неочаквано интересен и много ефектен вид декорации са декорациите с копчета. Осигурете си колекция от разноцветни копчета с различни размери, както и лепило, и след това лесно можете да си направите различни видове украси. Буквите от името на детето са често използван декоративен аксесоар в детските стаи. Ето как предварително изрязана буква (например от МДФ) може да се декорира с копчета и други подръчни материали:

С копчета можете да придадете уникалност и характер на различни предмети от дома си, не само в детката стая.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: