Бели мебели за детската стая

Макар и да са по-трудни за поддръжка и почистване, белите мебели много често са предпочитан избор за детската или бебешката стая, и от визуална и естетическа гледна точка имат безспорни предимства.

Белите мебели дават добри възможности за избор на по-ярки и контрастни цветове за стените на стаята и биха могли да се впишат идеално във всякакви цветни интериори. Освен за мебелите, можете да използвате белия цвят и за различни видове декорации за стената на стаята като например за рамките на снимки и картинки, или за гравирани букви, цветя, животни и т.н.

Белите мебели могат да се съчетаят чудесно не само с контрастни цветове в интериора, но също така и с нежни, пастелни нюанси:

Също така белият цвят не е задължително да бъде снежно бял. Бихте могли да изберете някой от неговите кремави и млечни нюанси, които придават на мебелите много топлина и уют. За да бъде цялостният интериор завършен, включете в дизайна на стаята и декоративни елементи като бели тримове около прозорците, широки первази на пода и корнизи на тавана.

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by Мая on юни 29, 2011 at 19:01

    Страхотни неща показвате! Много искам да си направим такава детска стая и вече съм започнала, но сега стигайки до обзавеждането „ударих на камък“. Можете ли да ме насочите към производител на мебели в този стил? Имаше подобни в 1-2 магазина, но вече ги няма.

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: