Мебелни системи за детски центрове

Това са няколко интересни предложения на американските фирми Pottery Barn Kids и Land of Nod за мебели за детския учебен кът, изработени от масивно дърво. Подобни мебели могат да бъдат полезни както за детскитe центрове и градини, така и за частни домове. За съжаление до момента не ни е известно тези фирми да имат официални вносители за България, но въпреки това си струва да се разгледат идеите им, тъй като мебелите имат наистина страхотен дизайн и функционалност.

Всичко в тази детска стая изглежда толкова качествено и майсторски изработено, създадено с цел да насърчи детската креативност! Мебелите са направени от масивно дърво, като ръчно са приложени и патиниращи ефекти. Секциите за стена с открити рафтове са много удобни за детската стая, тъй като осигуряват лесно достъпно място за съхраняване на книжки, играчки, материали за писане и рисуване и др. На подобни рафтове за по-добра организираност могат да се поставят кошници и кутии за съхранение на вещи.

Масата е специално създадена за периода, когато детето се учи да пише и рисува. В чекмеджетата могат да се съхраняват всякакви пособия, а от едната страна на масата може да се прикачи ролка с хартия, върху която децата да творят.

Ето и още една подобна идея за детската стая или учебен кът, подходяща и за по-малки пространства. Дървените столчета и табуретки са замислени по начин, че децата да могат да поставят книжки и други предмети в специални отделения под седалките им:

Интересното е, че всъщност тази маса се предлага и с още един комплект с по-къси крака, и може да се пригоди и за съвсем малки деца:

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: