Шкаф за детската стая

Детската стая обикновено се нуждае от значително складово пространство, поради многобройните дрехи, играчки, книжки и принадлежности на детето. А подреждането им е истинско предизвикателство, ако стаята не е голяма. Един от начините да оползотворите повече пространство е да поставите голям шкаф или гардероб. Подобен шкаф с двойни врати предоставя значително място за детски вещи и добри възможности за тяхното организиране.

Върху шкафът също биха могли да се поставят кутии за съхранение. Единственият проблем с подобни шкафове обаче е това, че ако детето е малко, може да се изкуши да се опитва да достигне до по-високите рафтове на шкафа и до кутиите върху него, което крие опасности. Затова аз лично не бих сложила играчки в кутиите отгоре, а по-скоро сезонни дрехи или одеала, чаршафи и кърпи и то в кутии с капак, за да не събират прах. Идеята вътре нещата да се организират също в кутии е много добра, тъй като така по-лесно ще се поддържа реда.

За по-голямо улеснение кутиите е добре да се надпишат. Поставете любимите играчки и често използваните дрехи на най-долните рафтове, така че детето да може да ги достига. От вътрешната страна на вратите можете заедно да закачите негови картинки, рисунки или снимки.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: