Идеи за красиво дворно оформление

Красивото оформление на предния двор на къщата е от голямо значение за нейната визия и за първоначалното впечатление, което придобива всеки, който я посети. Ето няколко съвета как да си направите красиво и приветливо дворно оформление.

Ако имате веранда, заобградете я с цветя, както насадени в лехи в земята, така и във висящи саксии. Красивите и изчистени форми на тази бяла веранда изпъкват сред зеленината на семплата, но изключително спретната градинка пред къщата. Меките, заоблени форми за пътеката към входа също имат големи визуални предимства, тъй като изглеждат много по-естествени и сливащи се с природата от правите, правоъгълни форми. Криволичещата пътека ви позволява да оформите и по-интересни лехи с кръгли и заоблени форми, а и подканя всеки посетител да се огледа наоколо, вместо директно да се отправи към входа на къщата.

Разбира се, ако сте запалени и опитни градинари най-вероятно ще предпочетете подобна по-богато оформената градинка около пътеката с много зеленина, цветя, саксии и декоративни градински елементи. Независимо дали сте почитатели на семплото, но изчистено дворно оформление, или на буйната растителност, направете всичко по начин, който да радва окото. Защото красотата може да се изяви както в простотата, така и в детайлността. Преценете също така и времето и усилията, които ще трябва да вложите, защото е добре да имате предвид, че градинката трябва да се поддържа наистина редовно, за да изглежда винаги красива.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: