Малка къщичка за гости

Тази красива допълнителна дървена постройка в двора на собствениците е построена на мястото на стар гараж и представлява къща за гости, включваща и голям гараж. Един наистина добър пример за функционална, красива и стилно изглеждаща градинска къща. Дизайнът на живописната малка къщичка е съобразен с този на главната къща, която се отличава с готически арки и други декоративни елементи.

Архитектите са повторили тези елементи особено при дизайна на входа на къщичката и на френските врати. Белите тримове, широкият сайдинг, куполът на покрива, фенерите – всичко тези детайли допринасят за интересния и спретнат вид на постройката. Отвътре къщичката също е много приветлива и има всичко необходимо за комфортен и приятен престой на гостите на семейството – спалня, ниша за хранене, малък кухненски бокс и баня.

Подобни къщички са страхотна добавка към основната къщa, и хубавото е, че могат да бъдат използвани не само за гости. Собствениците също биха могли да прекарват от време на време по няколко отпочиващи дни там, в спокойна обстановка, далече от всичко, което им напомня за рутината на ежедневието.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: