Идеи за функционалния домашен офис

Практичният и функционален домашен офис със сигурност се отразява на ефективността на работата от вкъщи и на удоволствието, което ни доставя работенето в домашна обстановка, в близост до любимите ни хора. За организирането на този уютен и спретнат домашен офис са използвани модулни офис мебели, състоящи се от бюро, шкафове и малка библиотека.

Предимството при модулните мебели е, че те лесно могат да бъдат пренареждани, както и при нужда да се добавят нови чекмеджета или шкафове в същия стил. Използването на бели мебели за домашния офис допринася за усещането за повече светлина в помещението и визуално разширява пространството в стаята. Също така белият цвят може да бъде добра основа за използването на всякакви цветови комбинации в интериорния дизайн – от контрастни до по-меки и неутрални.

За по-добра организация на вашите офис материали, можете да поставите табелки със съдържанието на всяко чекмедже или шкаф. Във всеки един офис има нужда и от стенни табла, на които да можете да закачате бележки, покани, снимки и други.

Реклама

2 коментара

  1. Posted by Спорт on септември 1, 2010 at 01:28

    Домашния офис според мен е задължителен за всяко домакинство, важно е удобството и колко ергономично е всичко около нас.

    Отговор

  2. Posted by Теди on август 26, 2011 at 10:54

    Вкъщи съм направила импровизиран офис. Бюро, кресло и 2 шкафчета на колела. Хем ми дойде изгодно, хем не пречи на интериора.

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: