Как да организираме домашното ателие?

Независимо дали като хоби или като професия вероятно много от вас се занимават с някакъв вид творческа дейност в дома си. Ето няколко идеи как да организирате работното пространство във вашето ателие или в стаята, в която упражнявате и изучавате някакъв занаят или хоби. Подобна добре организирана стая със сигурност ще се отрази чудесно на творческия потенциал и кративност на този, който работи в нея:

Белият цвят на мебелите и меките пастелни цветове превръщат стаята в свежо и приветливо място. Множеството чекмеджета и малки рафтове дават добри възможности за съхраняване и организиране на пособията и принадлежностите. В десния край на бюрото има изрязани дупки, в които са поставени чаши за съхранение на ножици, цветни моливи, маркери и четки за рисуване. Кутиите с поставени на тях надписи и папките са също много удобни за съхраняване на по-дребни пособия.

Детската стая е едно от местата, където е много желателно да има добре организиран кът, където детето да проявява своята креативност. Ето една идея, при която в творческия кът детето разполага с маса и с удобен шкаф в близост до нея:

В шкафа пособията са организирани в кошници и контейнери, така че детето лесно може да вземе някои от тях и да ги върне обратно след като свърши работата си. И тук подоборът на свежите цветове прави мястото приветливо и насърчава детето да прекарва време там.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: